Kamikadze Drivers Team - Forum Strona Główna
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Statystyki Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
ZLOT WYRAZÓW 25.10.2008 25-10-2008
Autor Wiadomość
Angelo21 
Klubowicz

Auto: Toyota Celica STi
Wysłany: Sro 15 Paź, 2008   ZLOT WYRAZÓW 25.10.2008 25-10-2008

UWAGA !!!

TOYOTA CELICA-CLUB OGŁASZA OFICJALNIE ZE ZLOT JESIENNY ODBEDZIE SIE NA TORZE WYRAZÓW KOLO CZESTOCHOWY. 25. Pazdziernika 2008. Sobota.

cytuje ...
"Tor jest juz oficjalnie zarezerwowany. Ochrona w liczbie 6 ochroniarzy tez zarezerwowana, dlatego potrzebna , ponieważ, tor nie jest ogrodzony i musimy go ogrodzic tasma rano. Ale ekipa krakowsko- olkuska jest chetna, z racji tego ze z Krakowa i okolic nie jest daleko. Tor znajduje sie w miejscowosci Wyrazów kolo Czestochowy, z reszta była o nim juz dyskusja na forum. Jest dosc duzy, nieco wiekszy niz ten w Lublinie, ( tylko z tym mam porównanie) i ma duzo mozliwosci ustawienia konfiguracji zakretów. Ostatnio poprawiono na nim asfalt, z okazji Japan Dift Attack, z nawierzchnia nie jest zle. Ochroniaze znaja obiekt bo własnie podczas tej driftowej imprezy, pilnowali tam porzadku.
Co do noclegów itd , wszystko jescze w fazie dogrywania.
W miare aktualizowania sie sytuacji bede wklejał...

góral napisał/a:
Dobra, jako ze mam pewne trudnosci z ustaleniem własciwej liczby chetnych. Czas otworzyc liste. Nie wiem czy bardziej liczyc okolo 80 osób czy mniej. Okolo 50 miejsc mozna pokojnie juz zrezerwowac, ale nie wiem czy mam liczyc na wiecej. Oczywiscie tor + nocleg impreza

Proszę o wpisywanie się na listę

Deklarację proszę traktować poważnie, gdyż zależnie od ilości chętnych musimy poszukać hotelu który nas wszystkich pomieści. Kwestie kosztów, przedpłat itd podaną zostane w najbliższym czasie.

W przypadku ograniczonej ilości miejsc noclegowych pierwszeństwo będą mieli klubowicze.
"

MOGĘ WAM POWIEDZIEĆ ZE JEST JUŻ prawie 60 osób klubowiczów i przyjaciół. Wszystkich serdecznie zapraszamy :D:D

MOŻECIE SERDECZNIE PODJECHAĆ TAM - POROBIMY FAJNE ZDJECIA I MOŻE COS CIEKAWEGO WYMYSLIMY <lol> :evil: :evil: :evil:

Odpowiedz do tematu